Ohrid
Ohri ka qenë dhe do të mbetet më i shtrejti në krahasim me Strugën dhe vendet tjera turistike në Maqedoni.

Mund të shihet qartë në faturën më poshtë se qytetarët kanë paguar 390 Denar ose në euro 6.33 cent për një pleskavicë normale, për një pleskavicë sharri dhe për patate të skuqura./Telegrafi/
Ohrid-Smetka

Loading...