Ismail Morina apo i njohur si Ballisti është ai që bëri krenar një kombë të tërë shqiptar. Ngritja e dronit në midis të Serbisë, ishte një gjë historike që do të mbetet në mend me dekada, shkruan Botapress.info.

Me veprimin e tij bëri që populli serbë të kuptonte edhe një herë që Kosova është e pavarur dhe se Shqipëria dhe Kosova janë një.

Shteti i Serbisë kishte lëshuar urdhërarrest për Ismail Morinën në lidhje me atë banderolë të lëshuar në ndeshjen Serbi – Shqipëri. Mirëpo ai arriti që të mposhtë edhe në këtë rast shtetin serb. Ai u lirua me 10 korrik të këtij viti.

Loading...