Sport

Ja se si Vieri dhe Caracciolo e shijojnë nxehtin e Floridës

201738392-286d1786-6262-4675-8cf1-7ba94fb007bf_1512643407-2357557

Pak javë më parë çifti Vieri-Caracciolo kaloi një momenti të vështirë, pasi bukuroshja e ekranit italian, humbi fëmijën në muajt e parë të shtatzanisë.

Por duket se gjithçka është hedhur pas krahëve, pasi Bobo dhe Costanza duken të lumtur dhe në formë të shkëlqyer në brigjet e Floridas.

I nxehti i Miamit dhe qëndrimi larg mediave mund të sjellë zhvillime të reja, pasi ish-futbollisti dhe ish-velina e “Striscia la Notizia” nuk kanë hequr dorë për krijimin e një familjeje të madhe.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top