Ylli i televizionit shqiptar, e adhurueshmja Marina Vjollca ka postuar një foto kur ka qenë 15-vjeçe dhe u shpall fituese si shtojzovalle për emisionin “Fiks Fare” në vitin 2005.

Në këtë mënyrë ajo ka hedhur poshtë pretendimet që mund të ketë ndonjë portal se ka vënë shumë dorë apo ka kryer ndonjë ndërhyrje të madhe për të ndryshuar.

Image

 

Loading...