Aktorja e njohur Matilda Makoçi është shfaqur pas 25 vitesh mumgesë duke recituar në ekspozitën e piktores Natasha Bega. Rikthimi i Makoçit sjell një aktore te munguar por rikthen edhe historitë që e bën të mungojë kaq gjatë për publikun. Tashmë është e njohur që Makoçci ka qenë gruaja e parë e kryeministrit aktual Edi Rama, me të cilin patën edhe një fëmijë, Gregorin. Një martesë e cila është përfolur shumë në media për dramaticitetin e saj. Në këtë video të mëposhtme të siguruar nga ABC News, Matilda shfaqet për herë të parë me zë dhe me figurë pas shumë vitesh, duke rritur edhe më shumë kërshërinë e adhuruesve të saj.

https://www.youtube.com/watch?v=pJEHetaVGWY

Loading...