Hamdi-NdrecajJu si kryeministër i një shteti monstruoz qe ne vazhdimësi përdor gjenocidin dhe vrasjet e shqiptarëve si pretekst se gjoja po luftoni terrorizmin dhe grupet radikale ne shtetin tuaj monstrum askënd s’mund ta mashtroni me pallavrat tuaja se gjoja shteti juaj qenka i rrezikuar nga ky apo aj grup tjetër sepse nëse ka grupe radikale dhe terroriste brenda shtetit tuaj atëherë ato grupe i përkasin shtetit tuaj dhe prihen pikërisht nga ju dhe klasa juaj politike e shëmtuar dhe kryekëput antishqiptare e gatuar nga shkollat gjenocidiale te Sllobodan Millosheviqit dhe njerëzve si aj te cilët u thirreshin po ne këtë emër se gjoja Jugosllavia dhe Serbia po rrezikohej nga grupe radikale dhe filluan një luftë qe shkaktoni me mijëra te vrarë ne tere territorin e ISH JUGOSLLAVIS pra synimi juaj është qe ta gënjeni opinionin tuaj sllavo-maqedonas se gjoja ju jeni superheroi i tyre dhe po mbroni shtetin sllavomaqedonas nga grupe qe vet i shpikni dhe iu veni secilin emër. Kryeministër monstrum tregoni popullit tuaj se grupet terroriste te armatosura janë vete ushtria dhe policia e juaj, njësitet EBRD DHE ALFA QE I SHPIKET PIKERISHT JU GJOJA PER LUFTIMIN E TERRORIZMIT DHE I SHENDRRUAT NE ROBOT DIRIGJUES PER TE VRAR DHE EKZEKUTUAR SHQIPETARET SIPAS TEKEVE TUAJA DHE DIKUR SHEFES TUAJ TE MINISTRIS SE BRENDSHME ZNJ. JANKULLOVSKA DHE MONSTRUMET TJER QE JU RRETHOJN NE BASHKPUNIM ME BASHKEQEVERITARET TUAJ SHQIPETAR TE CILET FARE LIRE SHITEN INTERESAT E KOMBIT TE TYRE PER TU BASHKANGJITUR RRADHEVE TUAJA PER TE VRAR DHE PASTUAR ETNIKISHT TERRITORET SHQIPTARE TE ILIRIDES .Ju duhet te përgjigjeni para popullit tuaj sllavomaqedonas se ju ne vazhdimësi sabotuat te gjitha ligjet dhe konventat dhe filluat një lufte te papare dhe te pa shpallur kundër shqiptarëve, ju përdorët lloj-lloj preteksti vetëm për ti gjunjëzuar shqiptarët por harruat se marrëveshja e OHRIT E vitit 2001 ishte një marrëveshje për një armëpushim te qendrushem dhe nëse ajo nuk do realizohej do te riaktivizoheshin serish formacione ushtarake shqiptare te ngjashme me ato te UCK 2001 prandaj mos u befaso nëse një gjë e tille do te ndodh dhe mund te ndodh sepse kreatur e te gjithave te këqijave përfshi edhe luftën e pashpallur ne atë vend jeni vet ju dhe krerët polik monstruoz qe u rrethojnë. NGA HAMDI NDRECAJ PANTERI GRI

Loading...