Gazeta Lajm,sjell video pamje nga protesta e organizuar në Sheshin Skenderbeu në Shkup për të burgosurit e grupit  të Kumanovës.

Protesta do të përfundojë para Gjykatës Shkupi 1. Kujtojmë se të enjten, Gjykata Themelore e Shkupit ka dënuar me gjithsej 746 vjet burg pjesëtarët e grupit të Kumanovës, të akuzuar për terrorizëm për luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015.

 

Loading...