Pen

iPhone është një ndër modelet më të preferuar i telefonit nga të rinjtë, për funksionet e shumta që ai ofron dhe mbi të gjitha për formën që ka. Problemi i vetëm që ka iPhone është se karikuesi i tij dëmtohet shumë lehtë.

Më poshtë do ju japim disa këshilla se si të mbronikarikuesin e telefoni tuaj. Mbështjellja e tij me spiralen e një lapsi është një mundësi e mirë, ashtu sikur mund të lidhet edhe me penj të ndryshëm të cilët mund t’i dekoroni sipas dëshirës suaj.

Loading...