Kjo është një video skandal, që tregon se si policia shqiptare i trajton disa shqiptarë nga Maqedonia. Ata kishin parkuar gabimisht makinën e tyre në Tiranë. Kur dolën për të hipur në makinë rreth orës 23:00, ata gjetën karroatrecin duke e marrë mjetin.

Edhe pse kërkuan që të paguanin gjobën në vend që të merrnin makinën, pasi duhej të udhëtonin drejt Maqedonisë, policia bashkiake dhe drejtuesi i karroatrecit nuk pranoi.

“Na thanë që t’i ndjekim ta marrim makinën tek reparti,” thonë të rinjtë.

“Por kur vajtëm, tek reparti, na thonë që arka është e mbyllur dhe duhet të presim deri nesër, por harruan që në vendngjarje na thanë që t’i ndjekim për të marrë makinën. Në Maqedoni na trajtojnë si të huaj, në Tiranë po bëjnë të njëjtën gjë me shqiptarët,” shprehen të rinjtë, që kanë filmuar skenën.

"Pershendetje, jemi shqiptar nga Maqedonia e kemi ardh te vizitojme Tiranen.Nga ora 23 diku kishim parku makinen gabimisht ne Tirane nderkohe kur dolem te hypnim nmakine kishte ardhur karotreci po merte makinen.ju kerkuam qe te paguanim gjoben ne vendngjarje te mos na e merrte makinen dhe te largohemi sepse do udhetojme ne Maqedoni policet bashkiak dhe shoferi i karotrecit ce bente si 1-sh nuk pranuan na thane qe ti ndjekim ta marim makinen tek reparti.Vajtem tek reparti thon qe arka eshte e mbyllur dhe duhet te presim deri neser po haruan qe ne vendngjarje na kishin then ti ndjekim per ta mare makinen. ne Maqedoni na trajtojn si te huaj e ne Tirane po bejne te njejten gje me ne shqiptart. Faleminderit"

Gepostet von JETA OSH QEF am Dienstag, 17. November 2015

"Pershendetje, jemi shqiptar nga Maqedonia e kemi ardh te vizitojme Tiranen.Nga ora 23 diku kishim parku makinen gabimisht ne Tirane nderkohe kur dolem te hypnim nmakine kishte ardhur karotreci po merte makinen.ju kerkuam qe te paguanim gjoben ne vendngjarje te mos na e merrte makinen dhe te largohemi sepse do udhetojme ne Maqedoni policet bashkiak dhe shoferi i karotrecit ce bente si 1-sh nuk pranuan na thane qe ti ndjekim ta marim makinen tek reparti.Vajtem tek reparti thon qe arka eshte e mbyllur dhe duhet te presim deri neser po haruan qe ne vendngjarje na kishin then ti ndjekim per ta mare makinen. ne Maqedoni na trajtojn si te huaj e ne Tirane po bejne te njejten gje me ne shqiptart. Faleminderit"

Gepostet von JETA OSH QEF am Dienstag, 17. November 2015

 

Komento

TË NGJASHME

Loading...