Presidentja e Republikës së Kosovës,  Atifete Jahjaga ka vizituar sot kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

Gjatë ksaj vizite ajo u shoqërua nga ministri i FSK-së Haki Demolli, si dhe nga komandanti i FSK-së, gjeneral-lejt- nant Rrahman Rama.

Në këtë vizitë, Jahjaga e shfrytëzoi rastin për t’i “provuar” disa armë të FSK-se.

Jahajagaa1

Jahajagaaa

 

Loading...