Hetimi i ri nga Prokuroria Speciale Publike, në të cilën unë jam i përfshirë, është sepse deputeti i OQM-së, Panço Minov nuk dha pëlqimin për ndryshimet kushtetuese në Kuvend, akuzon kreu i Opsionit Qytetar për Maqedoninë (OQM), Stevço Jakimovski.

“Kishte oferta të pahijshme. Ata dy herë e thirrën Minov në bisedime për ta bindur atë për të votuar, në temën e bisedës isha vetë. Normalisht ne nuk kemi bërë lëshime, dhe nuk ka asnjë mënyrë që ne të mund të bëjmë lëshime. Ata e dinë shumë mirë se kush e thirri deputetin tonë, me urdhër të Zoran Zaev. Nuk ka mundësi të japë dorëheqje nga OQM dhe nuk ka shans për të votuar”, thotë Jakimovski në një intervistë për “InfoMaks”

Loading...