Kosovë-Shqipëri
02/12/2015 17:24:15

Jan Braathu: Problemi i shqiptarëve janë mosmarrëveshjet mes tyre

Ambasadori i Norvegjisë, Jan Braathu, tha se problemi ma i madh i shqiptarëve janë mosmarrëveshjet në mes tyre.

Këto komente ai i bëri pasi kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Bejag, i është ankuar për situatën politike në Kosovë.

Brathu në Malishevë është ftuar nga kryetari Begaj, në mënyrë që t’i shprehen falënderimet për ndihmën që i ka dhënë Kosovës populli dhe qeveria norvegjeze, njofton Klan Kosova.

Begaj këtu ka përmendur edhe ndërtimin e shkollës profesionale në Malishevë, ku edhe po mbahet një aktivitet falënderues për ambasadorin.

Ndërsa ambasadori Brathu tha se falënderimi më i madh që i bëhet Norvegjisë është që Kosova të jetë shtet i suksesshëm.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top