Nga i fiton Facebook paratë përveç reklamave? Mund të jetë një përgjigje e frikshme, por kompania fiton miliona nga ajo që ne japim falas. Përdoruesit e rrjetit social janë një “makineri parash” edhe atëherë kur nuk blejnë asgjë. Facebook fiton 1.2 milionë dollarë në ditë nga puna falas e përdoruesve të tij. Vlerat e sakta të profilit tuaj: Vetëm prania juaj ka një vlerë rreth 81 dollarë; Secili nga shokët tuaj në profil vlen rreth 0.62 cent; Secili nga “like” juaj ka vlerë rreth 0.03 cent. Mesatarisht, secili profil ka një vlerë 1.800 dollarë, dhe një grup serioz biznesi ose faqe ka vlerë 3.1 milionë dollarë. KLIKONI poshte ne reklame per ti pa paratë e fituara: