Deri te deputetët në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë arriti informacioni për dorëheqjen e Visar Fidës nga pozita, ministër pa resor.

Fida është nga radhët e BDI-së.
Kryetari i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, Trajko Velanoski për sot e caktoi seancën për zgjedhjen e ministrave dhe zëvendës ministrave të rinj, në pajtueshmëri me marrëveshjen në takimin e fundit të liderëve në Klubin e deputetëve dhe Marrëveshjen e Përzhinos.

Loading...