Kuriozitete

Jeta dhe vdekja e Donika Kastriotit, varri në Valencia (Video)

Pasi u detyrua të emigronte për herë të dytë në jetën e saj, Donika Kastrioti, gruaja e heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu, jetoi ditët e fundit të jetës saj në Valencia, atje ku është e varrosur edhe sot.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top