ShowBiz

Jetojnë në komunizëm, por këto femra e nxjerrin … për të gjithë!

Kur mendojmë për Kubën, përveç plazheve ekzotike, na bie ndëmend dhe komunizmi.

Por edhe pse në diktaturë, femrat aty e kanë të vështirë të vishen.

Megjithatë ka nga ato bukuroshe të ishullit komunist, që tregojnë më shumë se ç’duhet…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top