Nëntor Fetiu ose ndryshe i njohur si Korabi ishte pjesë e serialit shumë të pëlqyer në vend “Familja Moderne”, është aktor shumë i njohur në Kosovë , shkruan Infokusi.com

Nëntori ishte pjesë e këtij seriali për shumë vite ku edhe arriti të fitojë famën kryesore.

Që nga përfundimi i këtij seriali ai nuk është parë të ketë ndonjë rol të rëndësishëm në fushën e aktrimit. Ai kryesisht është parë te marrë pjesë nëpër pjesë teatrale.

Por jetën e tij private rrallë herë kemi hasur ta shohim nëpër media.

Nëntori është i martuar dhe me Njomzën dhe janë prindër të një vajze 6 vjeç .

Për më shumë shih fotot në vazhdim:

11951968_10156004119280343_6664171308487435106_n

10253794_10155695636900343_5821273342093286078_n

1508980_10155590509365343_7829158815463067567_n

11265371_10155590509580343_4784613386538255849_n

 

Loading...