E kanë hypur një kali mbi një shirit rrotullues e cila është e lidhur me sharrën e cila i pret drunjët dhe në këtë mënyrë kursen energji elektrike dhe fuqi njerëzore.
Ju pret prerja e drunjëve dhe ju dëshironi ta ruani forcën, këta të rinjë e kanë sjellë një mënyrë shumë praktike dhe të lehtë.

Kali vazhdimisht ecte në shiritin rrotullues, gjë që e bënte të punoj edhe sharrën për prerjen e drunjëve.

Për të kuptuar më mirë gjithë këtë proces, shikoni videon e plotë më poshtë./gazetametro

Loading...