Kreu i Parlamentit Evropian, Jean Clod Juncker ka komentuar vendimin ie Komisionit Evropian për fillimin e bisedimeve për antarësim në BE për Maqedoninë dhe Shqipërinë. Por, ai ka tërhequr vërejtjen se bisedimet nuk fillojnë nesër dhe se ka shumë punë për të bërë.

“Është i nevojshëm miratimi nga Këshilli Evropian. Në gjashtë muajt e ardhshëm do të dihet edhe qëndrimi Këshillit të BE-së”, deklaroi Juncker. /SHENJA/

Loading...