Gazeta “Veçer” shkruan se nga stresi i përjetuar ka ndërruar jetë edhe një paciente që ka qenë në Klinikën e Shkupit në momentin kur është plagosur mjeku Lubomir  Ognenoviq.

“Mjeku është i lënduar në këmbë dhe është jashtë rrezikut për jetë, kurse pas të shtënave janë arrestuar tre persona që kanë qenë në vendngjarje. Kurse një paciente e cila ka qenë në vendin  ngjarjes, jozyrtarisht ka vdekur nga stresii shkaktuar”, shkruan Veçer. Policia nuk e ka konfirmuar këtë informacion.

Loading...