Fjolla Kajolli studente e juridikut në Universitetin e Tetovës për Lajm TV ka folur për pozitën e femrës në shoqërinë shqipëtare, në kuader të projektit “Java kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave”. Ajo shprehet e pakënaqur me realitetin dhe me diskriminimin që i bëhet femrës në Republikën e Maqedonisë. Ajo fton për vetëdijësim më të madh të femrës shqiptare.

Loading...