Kaltrina Selimi, hulumtuese e çështjeve të sigurisë në Analytica think- tank- Shkup, në emisionin Agora të Lajm TV pohon se gruaja shqiptare në Maqedoni has në diskriminim të dyfishtë; diskriminim etnik dhe gjinor.
Ajo konsideron se mungojnë iniciativa për afirmim të vet gruas në shoqëri, nxitje për arsimim apo ngritje intelektuale.

Loading...