Opinione

Kaluan zgjedhjet, komunat i harruan qytetarët!

celiku

Fushata e zgjedhjeve dhe pas zgjedhjeve

Dy faza me të cilat shpesh detyrohet të atakohet populli, por vështirë të mësohet… Fushatat e zgjedhjeve janë aq të fryera, një ditë pas zgjedhjeve pëlcasin. Çeshtja është të kontribosh apo të gënjesh popullin si të kontribosh?… Ditën e kancerit të gjirit e bënë aq të madhe, sa ta mbushnin mendjen si qeniet më humane në planet, duke u fotografuar për fushatë dhe duke shfrytëzu edhe ambasadorët n’takime rasti, sa s’bën më. Diabeti një sëmundje moderne dhe e përhapur pothuajse në çdo familje, deri te fëmijët e vegjël, sot u harrua nga kryetarët e komunave(sepse nuk ju duhen vota)… Asnjë organizim nuk pati, përveç organizimit të Universitetit të Tetovës në Tetovë, por ama Universiteti është shtet në vete, janë shkollat e mesme mjeksore në çdo qytet ku mungonin organizimet, e dhimbshme…
Është e lehtë të fitosh me premtime, është e vështirë të kontribosh me realizime!

To Top