Kosovë-Shqipëri

‘Kam fat që s’kam qenë shok me Hashim Thaçin, as nuk ia kam dëgjuar urdhërat me vra shqiptarë”

auto_850x636_thaci-uck-199914933965341502484045

Ishte pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe është një ndër personat më kritikë ndaj Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi.

Kësaj radhe ish anëtari i SHIK-ut dhe UÇK-së, Naim Miftari shkruan në Facebook se është më fat që nuk ka qenë shok me presidentin në kohën e luftës, dhe madje që nuk ka dëgjuar urdhërat e tij dhe të tjerëve për të vrarë shqiptarë.

“Kam shumë fat që kurrë në jetë s’kam qenë shok me Hashim Thaçin dhe kurrë as urdhërat e çeroditura (me vra shqiptar ) as atij dhe askujt nuk ja kam dëgjuar”, shkruan Miftari në Facebook./BS

To Top