Kamera

 

Kjo definitivisht mund të llogaritet si një ndër kamerat e fshehura më të tmerrshme që keni parë.

Me një maskë në fytyrë dhe i mbuluar me gjak e me një sharrë elektrike me një njeri të gjymtuar duke u zvarritur duke ulëritur për ndihmë janë të tmerrshme.

Ylli i videos është me aftësi të kufizuara Nick Santonastasso, i cili ka defekt jashtëzakonisht të rralla të lindjes me sindromin i cili njihet “HANHART”, të cilët lindin pa gjymtyrë, transmeton TetovaSot.

Frymëzuesi i videos Nick, nga Bayville, New Jersey, u lind 100% i shëndetshëm por nuk ka këmbë dhe ka vetëm një krah.

Ai tha: “Ka pasur vetëm 12 raste në botë, ku njerëzit kanë pasur sindromi HANHART, dhe tetë prej tyre janë të vdekur kështu që unë jam shumë i bekuar që jam këtu.”

Loading...