Rreth orës 15:00, një kamion e ka shkelë një vazë 12 vjece, në lagjen “Vllae” të Shkupit, në afërsi të marketit “Tineks”, ka njoftuar “А1оn”.

Vjaza ka ndërruar jetë në vendngjarje, që kur është shtypur nga kamioni, në udhëkryqin ku puqen rrugët “Sdolf Ciborovski”, “Angel Dinev” dhe rroga “Stefan Filipoviq”./Lajm

Loading...