Rajon-Botë

Kanada, votuesit i thonë “jo” varrezës myslimane në një referendum lokal

download

Votuesit i thanë “jo” alokimit të një hapësire për ndërtimin e një varreze të myslimanëve në një referendum në qytezën Saint-Apollinaire në provincën Quebec të Kanadasë, raporton Anadolu Agency (AA).

Në referendumin e mbajtur dje në qytezën Saint-Apollinaire kanë votuar 36 nga gjithsej 46 persona që u regjistruan për të marrë pjesë dhe që jetojnë në afërsi të sipërfaqes së kërkuar për varrezë.

Rezultati i referendumit tregoi se 19 votues i kanë thënë “jo” kërkesës për alokimin e varrezës për myslimanët, 16 kanë votuar “pro”, kurse një votë është shpallur e pavlefshme.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top