LifeStyle

Kapaku i Coca-Colas, sekreti për hijezim të përsosur të syve (Video)

coke-bottle-hack-1486622933-780x439-640x360

Përmes një videoje të publikuar në Instagram-in e saj një muaj më parë, Juliana ka treguar se një mënyrë e thjeshtë për t’i rregulluar sytë është përdorimi i kapakut të Coca-Colas.

Truku është veçanërisht i mahnitshëm nëse nuk e keni dorën e qëndrueshme dhe vazhdimisht iu lëkundet.
Kush e ka ditur se një pamje e tillë e komplikuar mund të bëhet në mënyrë shumë të thjeshtë.

Sidoqoftë, Telegrafi e sjellë më poshtë videon e Jualianas, ku tregon hap pas hapi se si shkon ky proces.

To Top