Ditën e diel (13.05.2018) në Shkup u zhvillua turneu ndërkombëtar në karate “Solidarnost Open 2018”. Në këtë turne morën pjesë mbi 400 sportistë nga Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia.

Klubi i karatesë “Drini” u paraqit me shtatë sportistë në disiplinën kumite dhe arriti të fitoj po shtatë medalje, nga të cilat 3 medalje ari, 2 medalje argjendi dhe 2 medalje bronzi.

Me medalje ari u stolisën:

Sara Sinani(2006) -45kg

Velerda Seferi(2006) -50kg dhe

Hamza Zylali(2005) +55kg

Me medalje te argjentë u stolisën:

Gresa Mustafai(2006) +50kg dhe

Loriana Ramo (kadete) -54kg

Me medalje të bronztë u stolisën:

Muhamed Sinani(2006) +55kg dhe

Zana Xheladini(kadete) +54kg

Klubin e karatesë “Drini” këtë jave e presin edhe dy aktivitete të tjera, një në Lushnjë dhe aktiviteti tjetër ne Prizren!

 

Loading...