Sport

Karate/ “Kushtrimi” kthehet i kënaqur nga Kosova

Klubi i karatesë “Kushtrimi” nga Hasanbegu i Shkupit mori pjesë në turneun mbarëkombëtar “Fushë Kosova Open 2018”, në të cilin morën pjesë rreth 450 garues nga 4 shtete të ndryshme.

“Kushtrimi”-n e përfaqësuan tre garues, të cilët arritën të rrëmbejnë dy medalje, një të artë (luftë) dhe një medalje argjendi (kata), kurse garuesi i tretë mbeti pa medalje, megjithatë ai tregoi luftë të mirë, por fati s’ishte me te.

Rezultatet:
-Emir Ramadani, lufta, -40 kg, vendi 1
-Medin Dema, kata, kadet, vendi 2
-Leotrim Ismaili pa medalje.

To Top