Liljana Çerri
Sa herë që nis të marrë frymë shqiptari do dëgjohet zhurma deri në Azi apo Australinë e larget. Dikur thuhej se trembte Trekëndshi Bermudeve, sot tremb Katërkëndëshi Shqiptar. A thua jemi kaq te rrezikshem ne?! Sdi pse nuk më bindin këto frikërat e këtyre ndershtetasve të tjerë! Ndoshta për faktin se kurrë sdo mund të lidhet ky katërkëndësh. Ndoshta për faktin se kemi çmim të lirë ose dhe ndonjë arsye tjetër qe nuk më kujtohet ose më mirë dua të mos e kujtoj. Në kendveshtrim ekonomik ky katërkëndësh të merr të keqen ashtu edhe në atë politik e prap se prap sa mërmerit ky katërkëndësh fillon sulmi. Dikur dikush me tha Sa të ketë mbi dhe shqiptar të nëpërkëmbur apo pushtuar kurrë sdo ketë rehati Europa e as bota BOTA. Shikojeni këtë katërkëndësh do jetë sa të ketë jetë mbi këtë planet.

Loading...