Për shkak të falsifikimit të parave një shqiptar (25) është dënuar me 2.5 vjet burg, shkruan
mittelbayerische.de
25 vjeçari u shpall i fajshëm për falsifikimin e disahershëm të monedhës 50 eurëshe dhe i ka
përdorur në Regensburger Altstadt për të blerë pije, ku si këmbim ka marrë paratë origjinale.
Por kjo nuk rezultoi suksesshëm në diskotekën “Sudclub” am Domplatz ku kamarieri e zbuloi paranë e
falsifikuar, i cili menjëherë njoftoi sigurimin.
Përkundër tentativës për t’u larguar, shqiptari bie në duart e policisë, të cilët i sekuestruan 14
bankënota të falsifikuara, përcjell albinfo.ch.
Shoku i tij (23), i cili jeton dhe punon në Regensburg, është dënuar me kusht – në mungesë të
provave

Loading...