Simboli i shqiponjës dy krenare i bërë nga futbollistët shqiptarë në Zvicër, Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri ka ‘trembur’ mediat beogradase.

Rasti i fundit ishte i një këngëtari serb, i cili, sipas “Kurir”-it, bëri shqiponjën duke provokuar gjithë popullin. Bëhet fjalë për Gagi Djogani i cili ka ngjallur reagime tek publiku.
Ai është bërë objekt i kritikës dhe i njëjti ka marrë një sërë kërcënimesh serioze pas publikimit të fotografisë. Simboli i shqiponjës dy krenare i bërë nga futbollistët shqiptarë në Zvicër, Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri ka ‘trembur’ mediet beogradase.