Së fundmi Anxhela Peristeri ka qenë e ftuar në emisionin “Shiko Kush Luan” ku i është dashur tu përgjigjet disa pyetjeve disi të sikletshme

Ashtu siç ka treguar edhe vetë, Anxhela ka jetuar për disa vite në Greqi.

Prandaj një nga pyetjet që iu drejtua këngëtares ishte se cilët janë më të mirë në shtrat, meshkujt shqiptarë apo meshkujt grekë.

E bindur dhe pa dyshime Anxhela Peristeri është përgjigjur menjëherë: “Qyqja, po shqiptarët mi!”, u shpreh këngëtarja gjatë lojës.

Loading...