Nëse keni një apartament me hapësirë të vogël, mobilimi i tij kthehet në një sfidë emocionuese.

Por, arkitektët kanë mjaft ide se si t’i mobiloni apartamentet e vogla në mënyrë që të duken edhe moderne.

Dhomën e ndenjes mund ta ndani me kuzhinës, kjo është e mundur dhe lidhja e tyre ruhet mjaft mirë.

Më poshtë po sjellim disa imazhe të bukura dhe funksionale se si të kombinoni ngjyrat, pozicionimin e orendive dhe gjithçka tjetër për një ambient sa më komod dhe praktik.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/fun/keni-dhome-te-vogel-592518/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Loading...