Këso lloj qesesh si në fotografinë më lartë edhe nëse nuk kemi në shtëpi, sigurisht na ka rastisur të shohim ose të kemi në dorë.

Ato janë shumë të forta dhe mbajnë pesha, e për shkakun e njëjtë, njerëzit me kreativitetin dhe idetë e tyre, kanë zbuluar funksione tjera të këtyre qeseve, transmeton lajmi.net

Në fotografitë më poshtë, do t’i shihni disa prej tyre.qeee_1501136164-3129028qee_1501136164-418129qeeeee_1501136164-9527759qeeee_1501136164-2451271qeeeeee_1501136164-8419597qeeeeeeeee_1501136164-1810661qeeeeeee_1501136164-3489022

Loading...