Kryetari i Shkupit Koce Trajanovski me rastin e agjërimit të Ramazanit ka shtruar mbrëmë në  iftar.

Në iftar kanë marrë pjesë përfaqësues të Qytetit të Shkupit, anëtarë të Këshillit Bashkiak, përfaqësues të kompanive publike, institucionet kulturore dhe shkollat ​​e mesme nën uridiksionin e Qytetit të Shkupit, si dhe përfaqësues nga disa komuna të Shkupit dhe rajonin e Shkupit. Aty ishin edhe këshilltarët e partive shqiptare në Qytetin e Shkupit.

koce-696x387

Loading...