Siguria është rritur shumë pran Teatrit të Bataclan mëngjesin e sotëm, pas sulmeve të përgjakshme që ndodhën mbrëmë në Paris.

Nga këto sulme kanë mbetur të vrarë më shumë se 120 persona, shkruan Reuters.

Pas këtyre ngjarjeve siguria në Francë është rritur shumë, ndërsa Presidenti Holland, ka shpallur gjendje të jashtëzakonshme kombëtare.

Sulmet mbrëmë kanë ndodhur në Baclatan derisa po mbahej një koncert dhe kanë vazhduar më tej nëpër restorante dhe afër stadiumit Stadio de France, transmeton Klan Kosova.