Fotografitë u shpërndanë nga policia, që i është dashur të sharrojë një pjesë të kamionit për të gjetur drogën.

Duket se informacionet e policisë kanë qenë të sigurta se 49 vjeçari Besnik Goxho po trafikonte kanabis drejt Italisë.

Rreth 130 kilogramë kanabis sativa u gjetën në kamion. Goxho ishte nga Gjirokastra, dhe e kishte paketuar drogën në 109 pako.

dr2drog11drogadrr1

Loading...