Është sezoni i dasmave dhe gjithsecili dëshiron që të këtë një këngëtarë të preferuar në të
E për këtë tanimë mund të keni një zgjidhje.

Këngëtarja Fatlume Popovci tanimë njihet jo veç për zërin e saj të bukur në këngë, por edhe për atmosferën që di të krijojë nëpër dasma të ndryshme.

E tillë ishte edhe dasma e fundit ku Fatlumja shihet duke kënduar në zhanre të ndryshme të muzikës dhe atë pa asnjë problem fare. /GazetaExpress/