LifeStyle

Këto janë shprehjet që njerëzit inteligjentë i thonë vetes

auto_q1-1-650x3581487270934

Njerëzit inteligjentë janë të mençur, aktiv dhe të uritur për dije. Veçori e tyre është se e respektojnë shumë veten dhe njerëzit përreth tyre. Ata e dinë se çdo histori e suksesshme bazohet në vepra,  e çdo vepër lind së pari nga një mendim e një ide e qartë. Kjo është arsyeja pse janë shumë të rëndësishme fjalët që ia themi vetes.

Në vazhdim i keni 10  fraza të cilat do t’ua ndryshojnë jetën për të mirë dhe që duhet t’ia thoni vetes vazhdimisht:

1.Nëse askush nuk do ta bëjë atë, unë jam ai që do ta bëj.

2.Nuk ishte edhe aq keq ( për ndonjë gabim që bëni).

3.E di që nuk mund ta kryejë këtë punë sot, por të paktën do t’ia filloj  sot.

4.Më pak fjalë e më shumë punë.

5.Mendimi i të huajve as që duhet të më interesojë mua.

6.Do ta shihni kush jam unë.

7.Kreativiteti im mund të mos jetë më i miri, por është ai që më përshtatet mua më së miri.

8.Do ta bëj më mirë herën tjetër.

9.Unë nuk frikësohem nga të falënderuarit e njerëzve me sinqeritet.

10.Sa më shumë që provoj , aq më i/e mirë do të bëhem, shkruan Bright Side

To Top