Ajo zhvishet në vende të ndryshme.
Por, nuk e kemi ditur që Kim Kardashian ka dëshirë të shëtitet në kuzhinë me të brendshme. Megjithatë, bukuroshja këtë e ka bërë për të promovuar një markë te të brendshme për Krishtlindje dhe dietat që duhet përdorur për festa. E ky produkt është i emrit të saj, për të cilin po thuhet se bukuroshja ka fituar me dhjeta milion dollarë në promovimin e tyre nëpër rrjete sociale.

Këtë ajo e ka bërë edhe sonte ku ka dal në të brednshme të bardha ku ka treguar se si duhet paraqitur dhe çfarë diete duheni për të përdorur pas periudhave festive. /GazetaExpress/