Kjo do të ishte vjehrra e Tunës (Foto)

Reperi Cozman kohëve të fundit ka filluar t’i kushtojë rëndësi vetes edhe familjes së tij.
Për një kohë atë jemi mësuar ta shohim vetëm nën shoqërinë e Tunës, e cila tani është ish e dashura e tij.

Dashurinë më të sinqertë reperi tani po e shpreh ndaj nënës, dhe në një foto të postuar tregon se e ka jetë.

Shihet se sa shumë ai i ka ngarë nënës, ndërsa po të vazhdonte lidhja e tij e cila zgjati 4 vjet, zonja do të ishte vjehrra e Tunës.

Loading...