Uncategorized

Kjo është 26 vjeçarja alpiniste e zhdukur në Greqi

sss-1

Kalina Velevska, është 26-vjeçarja që ka humbur në anën greke të malit Kajmakcalan, së bashku me një person tjetër dje në mbrëmje. Grupi i alpinistëve, duke përfshirë edhe Velevskën kaluan kufirin grek. Menjëherë pas kësaj, alpinistët vunë re se Velevska dhe djali nuk ishin me ta dhe i raportuan menjëherë policisë.

Sipas informacionit të Makfax, sinjali i telefonave të tyre gjendet afër rojes. Ministria e Brendshme thotë se nuk mund të konfirmojnë nëse janë gjallë. Kushtet e këqija atmosferike të Kajmakcalan më tej po përkeqësojnë punën e ekipeve të shpëtimit.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top