Është publikuar një video e cila shfaq arratisjen e jashtëzakonshme nga burgu të tre të burgosur në janar të vitit të kaluar në Santa Ana të Shteteve të Bashkuara.
Mediat amerikane shkruajnë se pas plot një viti e gjysmë nga arratisja e tyre, një avokat i lidhur me këtë rast e ka ofruar videon, dhe jo prokurorët, transmeton Express.
Videoja, e cila është edituar, e shfaq pothuajse në detaje arratisjen e tyre.
Autoriteteve amerikane iu deshën plot një javë për t’i kapur ata përsëri.
Për më shumë shikojeni videon…