Kjo është dëshmorja e harruar e UÇK-së, Ganimete Gjylani!

Kjo është dëshmorja e kombit Ganimete Gjylani me nofkën Orgjinalja. “Edhe pse u harrua dhe shumë pak nderohet, kjo heroinë ra për mos të vdekur kurrë!”, shkruan një bashkëluftëtar i saj.

Loading...