ShowBiz

Kjo është gjinia e bebes se Korab Shaqirit

korabi_1484218077-3183424

Pavarësisht kësaj, këngëtari për KTV-në ka bërë të ditur se gjendja e gruas së tij është stabile, duke treguar po ashtu edhe për gjininë e foshnjës, i cili është djalë.

Ai u shpreh se dëshira e tij ka qenë që fillimisht të ketë një vajzë, marrë parasysh se ai dhe vëllezërit tij janë rritur pa motër.

Por megjithatë, ndihet i lumtur.

Korabi po ashtu foli se pse është munduar maksimalisht që gjithë këtë situatë ta mbajë larg mediave dhe publikut.`

To Top