Gazeta e madhe gjermane Bild ka shkruar një artikull për gjetjen e vajzës së bukur kosovare, që humbi në kohën e luftës në Kosovë, Kumrien.

Fotoja e luftës impresionoi edhe kancelaren gjermane Anglea Merkel. Fotografi Daniel Biskup ishte këtu dhe e gjeti.

Kjo është historia e një vajze të bukur, por të trishtuar, që ka rigjetur sërish buzëqeshjen.

Fotoja, e shkrepur në vitin 1999 në një kamp të arratisurish në Maqedoninë Veriore, u bë e famshme në mbarë botën. Ajo është e varur sot në Muzeun Historik Gjerman- një imazh simbol i vuajtjeve të luftës në Kosovë, shkruan Bild.

Tani, 12 vite më vonë, gazeta Bild e ka gjetur sërish atë vajzë.