Redaktorja e RTK-së, Ramize Murtezi-Shala nderohet nga presidenti amerikan për punën në mbrojtjen e të drejtave të njeriut. Eshte ky një lajm i mirë për gjith stafin e RTK-së, por edhe për qytetarët e Luginës së Preshevës, pasi që Ramizja është nga Presheva e cila me bashkëshortin dhe fëmijët e saj jeton në Prishtinë. Portali informativ www.rtvpresheva.com i dëshiron suksese edhe në të ardhmen Ramizes.

Loading...