Kjo është renditja e reprezentacioneve që përfunduan garat në botëror, ja ku gjendet Gjermania dhe Egjipti

Ka përfunduar faza e grupeve në kampionatin botëror në Rusi. Në tetën e finales u plasuan 16 reprezentacine, kurse 16 të tjera përfunduan pjesëmarrjen në Botëror. Gjermania përfundoi e 23-ta, kurse Egjipti i Saluhut në vendin e parafundit.
Kjo është renditja e  reprezentacioneve që përfunduan garat në kampionat botëror:

  1. Senegali 3 1 1 1 4:4 0 4
    18. Iran 3 1 1 1 2:2 0 4
    19. Koreja Jugore 3 1 0 2 3:3 0 3
    20. Peru 3 1 0 2 2:2 0 3
    21. Nigeria 3 1 0 2 3:4 -1 3
    22. Serbia 3 1 0 2 2:4 -2 3
    23. Gjermania 3 1 0 2 2:4 -2 3
    24. Tunizia 3 1 0 2 5:8 -3 3
    25. Polonia 3 1 0 2 2:5 -3 3
    26. Arabia S. 3 1 0 2 2:7 -5 3
    27. Maroko 3 0 1 2 2:4 -2 1
    28. Islanda 3 0 1 2 2:5 -3 1
    29. Kosta Rika 3 0 1 2 2:5 -3 1
    30. Australia 3 0 1 2 2:5 -3 1
    31. Egjipti 3 0 0 3 2:6 -4 0
    32. Panama 3 0 0 3 2:11 -9 0
Loading...